Domaine Clos Romane

Short Description for Domaine Clos Romane

Domaine Clos Romane ligger i Cairanne i Rhône-dalen. Nadine Charancon gick tragiskt nog bort i höstas, alldeles för ung. Stephan Charancon driver företaget med sina barn, varav dottern Romane gett namn till företaget. Cairanne är en egen appellation, d v s en by i området Côtes du Rhône som anses vara så bra och ha en så pass tydlig karaktär att man får sätta ut by-namnet på etiketten.
De var prenumerationslåda i höstas, och vi har sällan fått så mycket lovord som för den lådan.
Domaine Clos Romane

Domaine Saint Damien

Short Description for Domaine Saint Damien

Här har vi klassiska viner av bästa märke, till suveräna priser! Alla dessa viner är fynd i sin prisklass. Rankas alltid som en av de absolut bästa i Gigondas.
Domaine Saint Damien

Domaine de Grangeneuve

Short Description for Domaine de Grangeneuve

I appellationen Côte du Rhône-Villages finns några av världens mest prisvärda viner. Vi har i år jobbat med Grangeneuve i mer än tio år och kvaliteten går stadigt uppåt. Det är inte lätt att hitta den här höga kvaliteten till detta pris.
Domaine de Grangeneuve

Michelas St Jemms

Short Description for Michelas St Jemms

Norra Rhône producerar några av världen mest eftertraktade viner. Vinerna är oerhört eleganta och komplexa. Michelas St Jemma är en topproducent i norra Rhône. Drivs av tre systrar och en bror, Sylvie, Florence, Corine och Sebastian. Det här är viner i absolut toppklass. "While the style can lean towards the modern end of the spectrum in some cases, these always hold true to their appellation." - The Wine Advocate
Michelas St Jemms