Prenumerationer

Cavarosa erbjuder möjlighet att prenumerera på en blandad vinlåda. Leverans sker fyra gånger per år,  i december, mars, juni och september. Lådan kostar alltid 849,- vilket inkluderar leverans till något av våra uthämtningsställen. För hemleverans i övriga Sverige tillkommer 169,- .

Du förbinder dig inte till några köp över huvud taget och kan när som helst avbryta din prenumeration.

Lådan innehåller sex flaskor av upp till tre olika viner, t ex två flaskor av ett vitt vin, två flaskor av ett rött vin och två flaskor av ett annat rött vin. Andra sammansättningar kan förekomma.

Påbörja din prenumeration genom att skicka ett mejl med namn, adress, telefonnummer, personnummer och önskat utlämningsställe till pren@cavarosawine.se

Som prenumerant får du ett mail ca en månad innan leverans som beskriver den kommande prenumerationslådan. Om du önskar avstå den aktuella lådan så svarar du på mailet inom den angivna svarstiden, som inte är mindre än en vecka. Om du inte har svarat inom svarstiden så kommer du att få en faktura, och ett mail om när lådan finns att hämta på ditt angiva uthämtningsställe.

Du kan när som helst avbryta din prenumeration genom att skicka oss ett mail på pren@cavarosawine.se