José Dhondt

Short Description for José Dhondt

José Dhondts hantverksmässigt och småskaligt producerade champagner hyllas över hela världen. I USAs största vintidning Wine Spectator fick hans viner nyligen högsta poängen av de champagner som provades. Blanc de Blancs 93 poäng och Mes Vielles Vignes 94 poäng. Vi håller med, det här riktigt gott!
José Dhondt

Lancelot-Royer

Short Description for Lancelot-Royer

Egendomen består av endast fem hektar vingårdar, samtliga planterade med Chardonnay och belägna i Côte des Blancs. Huvudddelen av vingårdarna ligger i Cramant, som är den nordligaste av byarna i Côte de Blancs, och här ligger även själva anläggningen.
Lancelot-Royer

Michel Arnould

Short Description for Michel Arnould

Champagne Michel Arnould fortsätter att producera sina exklusiva Grand Cru-champagner till bra priser. Stor favorit hos många kunder, och hos oss själva... Kvalitet till oslagbara priser. Vi är lika glada varje år som de inte höjer priserna. Men....inge vägad gissning att det kommer en höjning till 2023 givet situationen i välden. Sedan ett par år även med ett sidoprojekt, Arnould & Gibelin med inköpta druvor från grannar i byn.
Michel Arnould

Philippe Gamet

Short Description for Philippe Gamet

Champagne Philippe Gamet ligger i Marne-dalen och producerar en rad champagner varav flera med stor andel Pinot Meunier.
Philippe Gamet