La Ciarliana

Description for La Ciarliana

La Ciarliana grundades på 60 talet och drivs nu av tredje generationen, Luigi. Vi hade ett fantastiskt besök i juni 2023 och blev helt tagna av vinernas oerhörda uttrycksfullhet, karaktär och personlighet. Ända från deras Rosso till toppvinerna får man här underbara vinupplevelser, och detta till synnerligen bra priser. Man har totalt 21 hektar på sluttningarna öster om Montepulciano. Det här tror vi kommer att bli en stor favorit hos våra kunder!

Short Description for La Ciarliana

La Ciarliana grundades på 60 talet och drivs nu av tredje generationen, Luigi. Vi hade ett fantastiskt besök i juni 2023 och blev helt tagna av vinernas oerhörda uttrycksfullhet, karaktär och personlighet. Luigi som ni ser på bilden är en fantastiks vinmakare som sannolikt kommer bli en storstjärna. Det här är riktigt bra.

Image for La Ciarliana

La Ciarliana

Rosso di Montepulciano 2022

Redan på den hör nivån imponerar La Ciarliana. En bland på Sangiovese, Canaiolo och Merlot. Härlig, offensiv doft av rosor, viol och körsbär

Vino Nobile di Montepulciano 2019

Det här är en fantastisk Vino Nobile på Sangiovese och lite Mammolo! Stor, komplex, underbar doft med violer, mörk choklad, plommon, mineraler och balanserade rostade toner från fatlagringen.

Vino Nobile di Montepulciano Vigna Scianello 2019

Toppvinet från La Ciarliana, och vilket vin det här är! Underbar, offensiv, komplex doft av kakao, körsbär, salvia och läder.

Mix Låda La Ciarliana

En blandad låda med tre ursprungstypiska härliga viner från La Ciarliana. Två flaskor var av Rosso di Montepulciano, Vino Nobile 2018 och Scianello 2018.

Santo Pellegrino IGT Toscana 2019

La Ciarlianas "Super Tuscan". Det här är ett underbart vin. En blend på Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot och Syrah, lagrad på både Slavonska stora fat och barrique