Reynolds

Description for Reynolds

Reynolds Wine Grovers har anor sedan 1820 då engelsmannen Thomas Reynolds bosatte sig i Portugal för att driva handel med viner. Nu är det sjätte generationen som driver företaget. Reynolds producerar viner med mycket hög kvalitet, personlighet och med en härlig blandning av traditionella portugisiska och mer internationella druvor.

Short Description for Reynolds

Reynolds Wine Grovers har anor sedan 1820 då engelsmannen Thomas Reynolds bosatte sig i Portugal för att driva handel med viner. Nu är det sjätte generationen som driver företaget. Reynolds producerar viner med mycket hög kvalitet, personlighet och med en härlig blandning av traditionella portugisiska och mer internationella druvor. Reynolds får mer och mer uppmärksamhet, inte minst från Wine Advocate som konstant ger vinerna höga till mycket höga poäng.

Image for Reynolds

Reynolds

Reynolds Grande Reserva 2013

En blend på 40% Alicante Bouschet, 40% Trincadeira och 20% Syrah. Lagras mellan 12-24 månader beroende på druvsorten. Blandas sedan och lagras ytterligare minst fem år innan vinet sätts ut på marknaden. Stort vin!

Mixed Box Reynolds

En blandad låda med två flaskor vardera av Carlos Reynolds Branco, Carlos Reynolds Tinto och Julian Reynolds Reserva

Julian Reynolds Reserva 2017

Ett av toppvinerna från Reynolds. Ett underbart vin med stor, maffig doft med mjuka varma aromer av mörka bär, läder och kryddor med viss mognad.

Carlos Reynolds Branco 2021

En blandning på två portugisiska druvor, Arinto och Antão Vaz. Ett vin med mycket aromatisk och fyllig doft med inslag av tropisk frukt, citrus och mineraler.

Carlos Reynolds Tinto 2020

En blandning på 40% Alicante Bouschet, 40% Trincadeira och 20% Syrah. Ett härligt vin med stor personlighet och karaktär från området och druvorna.

Gloria Reynolds Art & Tradition 2011 3-pack

Här har vi något extraordinärt. 100% Alicante Bouschet med extremt lågt skördeuttag lagrat i ny fransk ek i 24 månader.